بیوگرافی و زندگی شخصی علیرام نورایی و همسرش + تصاویر

بیوگرافی

علیرام نورایی متولد ۱۸ فروردین ۱۳۵۶ در تهران بازیگر است.

فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر از دانشگاه جهاد است او همچنین مربی ورزش پارکور در قاره کهن است. او در زمینه ورزشهای رزمی نیز فعالیت دارد.

سوء قصد به علی‌رام نورایی

علی‌رام نورایی بازیگر سینما عصر روز دوشنبه 28/12/91 ساعت 15.15 اطراف منزلش در شهرک اکباتان مورد سوء قصد قرار گرفت.

فعالیت بازیگری

وی از سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را در زمینه تئاتر شروع کرد و همچنین فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۸۴ با ایفای نقش در فیلم سینمایی «گرگ و میش» آغاز نمود. از دیگر فعالیت‌های وی می‌توان به حضور در تئاترهای مختلف، فیلم‌های کوتاه، جشنواره تئاتر دانشجویی و مجموعه‌های تلویزیونی اشاره کرد.

ازدواج و همسرش

علیرام نورایی بازیگر ایرانی ازدواج کرده است وی فقط عکس با همسرش منتشر می‌کند و هنوز هیچ گونه اطلاعات شخصی از همسرش نذاشته.

وی تا کنون در سریال‌های آسپرین (مجموعه نمایش خانگی) پول کثیف، جابربن حیان، ماتادور، شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، سینمایی سیب ترش، قلاده‌های طلا، پله، همیشه سینما و شاید برای شما هم اتفاق بیفتد در اپیزودهای شب شکار، گنجشک‌های شاهد، نور در تاریکی، بعضی آرزوها بازی کرده‌است.

فیلم‌شناسیسینمایی

1. یتیم‌خانه ایران (ابوالقاسم طالبی، ۱۳۹۳)
  2. استرداد (علی غفاری، ۱۳۹۰)
  3. هشتمین روز هفته (امیر سائلی، ۱۳۹۰)
  4. قلاده‌های طلا (ابوالقاسم طالبی، ۱۳۹۰)
  5. گلوگاه شیطان (حمید بهمنی، ۱۳۸۹)
  6. نفوذی (احمد کاوری، مهدی فیوضی، ۱۳۸۷)
  7. گرگ و میش (قاسم جعفری، ۱۳۸۵)
  8. بازنده (قاسم جعفری، ۱۳۸۳)

حواشی

علیرام نوری دربارهٔ فیلمنامه فیلم «یتیم‌خانه ایران» گفت: "وقتی فیلمنامه «یتیم خانه ایران» را به من معرفی کردند بسیار متعجب شدم چرا که تاکنون راجع به این برهه از تاریخ معاصر ایران چیزی نشنیده بودم و حتی در کتابهای درسی هم اطلاعاتی از این واقعه که حدود ۴ تا ۱۰ میلیون در آن کشته شدند وجود نداشته‌است.

علیرام نورایی در سریال جاده چالوس

حضور در دورهمی

علیرام نوری در برنامه دورهمی چهارشنبه 6 دی 96 با اجرای مهران مدیری به عنوان مهمان حضور دارد.

عکس پشت صحنه علیرام نورایی به همراه امیر نوری

علیرام نورایی و همسرش

علیرام نورایی  و خواهرزادش

برای دریافت مطالب مرتبط با (بیوگرافی و زندگی شخصی علیرام نورایی و همسرش + تصاویر) کلیک کنید.